Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kasia Z boj fra oszlo Josephvol.2 smith szasza cysiek33333 Jasta  102 Jozion (1661 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
należy jeść zdrowo
kurczak i łosoś norweski
zapijać mlekiem krowim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty

(zwrotnik)
Nowicjusz
Mazury napisał:
bo w Polsce standardowo można się spodziewać podejrzeń o anemię, ew. sekciarstwo.
k.

Mam wrażenie, że tu, na tym polskim forum lepiej nie jest. Poziom dyskusji w tym i paru innych wątkach przerasta moje możliwości reagowania i udzielania się.
Przepraszam niektórych stałych bywalców, którzy znając się na rzeczy i znając atmosferę na forum po prostu odpuszczają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
cysiek33333
(cysiek33333)
Wiking
kurwa gabriel caly dzien siedzisz na forum pod roznymi nazwiskami
wez sie do roboty zlodzieju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Adam Kowal
(Kowal312)
Wiking
Mam gdzieś modę i slogany. Numer 1 to świadomość.
Zwierzęta nie są hodowane tylko produkowane, to "mięso" jest tym co zjadło dane zwierze cały budulec to ta chemia my to trawimy dalej to tak jak żreć pasze.

W dodatku w jakich warunkach są hodowane zwierzęta? W takim stresie mięso nie jest zdrowe my to jemy i później są choroby.

Ale nie dajmy się zaślepić hasłu ekologiczne a tym bardziej tym produktom bio itd. Im więcej znaczków widzę na opakowaniu, w tedy ne kupuje.

Wszelkie gwiazdeczki zielone listka i stowarzyszenia to tylko hasło " kup to bo to gów**" normalne produkty nie mają potrzeby bycia PROPAGOWANYM

Nie trzeba być vege wystarczy troszkę ograniczyć i zastanowić się co się je i pije.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok